(Lichaamsgerichte) Coaching
“Until you spread your wings, you’ll have no idea how far you can fly”

Coachen houdt bij mij in: het aanraken, ontwikkelen en laten ontvouwen van jouw authenticiteit. Ervaren wie je bent met al je stukken. Beseffen en voelen van waaruit je handelt en zou willen handelen, en vervolgens hoe je je verhoudt ten opzichte van je organisatie (identiteit, doelen, strategie) of sociale context. Wat wordt er dan in werk en leven uitgenodigd om (verder) vorm en inhoud te geven? 

We gaan niet aan de slag om een probleem an sich op zich te lossen, maar gaan voor inzicht over en transformatie van onderliggende patronen. De oplossing zal zich dan snel aandienen. 

De sleutel van verandering zit altijd aan de binnenkant. De enige weg die naar echte ontwikkeling leidt, is de weg naar binnen.

Werkwijze

Ik werk lichaamsgericht en met beelden, beweging, voice-dialogue, de creatiespiraal, gevoel, Rationele Emotieve Therapie, muziek, tekeningen, presentaties, meditatie, opstellingen, energy reading, healing, scripts, en meer.

Er is geen vast stramien; niet per persoon, niet per sessie, en niet per type casuïstiek. Samen in het moment bepalen we wat zinvol en passend is om in te zetten ten behoeve van jouw ontwikkeling. Gemiddeld duurt een traject zo’n 6 tot 8 gesprekken over 2 tot 4 maanden.

Uitgangspunten

De enige die echt weet is de coachee; jij dus. Jij weet waar je energie van krijgt, wat je dromen zijn, waar je voor weg loopt, wat je inspireert, wat je pijn doet, wat jouw waarheden zijn, etc. Hooguit ben je je nog niet van alles bewust. Als coach help ik je dat weten te vergroten, en hierop te gaan acteren.

In de context van werk maken we samen de verbinding tussen jouw essentie en jouw organisatie (identiteit, cultuur, doelen, en natuurlijk je functie en de collega’s om je heen)

Coaching - Sugato | Coaching, Teamontwikkeling & Management Development
Secured By miniOrange