Coaching
“Until you spread your wings, you’ll have no idea how far you can fly”

Coachen houdt bij ons in: het aanraken, ontwikkelen en laten ontvouwen van de authenticiteit van de professional. Wij faciliteren de mens vanuit deze authenticiteit om te bepalen hoe hij/ zij zich verhoudt ten opzichte van de organisatie (identiteit, doelen, strategie) of sociale context, en om van daaruit vorm en inhoud te geven aan werk en leven.

Wij gaan niet aan de slag om een probleem op zich te lossen, maar helpen om inzichten van jou over je eigen vraagstuk naar boven te brengen. Daarmee is een voordeel van acceptatie van de echte oplossing eerder binnen bereik.
De sleutel van verandering zit aan de binnenkant. De enige weg die naar echte ontwikkeling leidt, is de weg naar binnen.

Werkwijze

We werken met beelden, beweging, voice-dialogue, de creatiespiraal, gevoel, Rationele Emotieve Therapie, muziek, tekeningen, presentaties, meditatie, opstellingen, energy reading, healing, scripts, en meer.

Er is geen vast stramien; niet per persoon, niet per sessie, en niet per type casuïstiek. Samen in het moment bepalen we wat zinvol en passend is om in te zetten ten behoeve van jouw ontwikkeling. Gemiddeld duurt een traject zo’n 6 tot 8 gesprekken over 3 tot 4 maanden.

En het begint met een vrijblijvende intake om wederzijds vertrouwen en toewijding te ervaren…

Uitgangspunten

De enige die echt weet is de coachee; jij dus. Jij weet waar je energie van krijgt, wat je dromen zijn, waar je voor weg loopt, wat je inspireert, wat je pijn doet, wat jouw waarheden zijn, etc. Hooguit ben je je nog niet van alles bewust. Als coach help ik je dat weten te vergroten, en hierop te gaan acteren.

In de context van werk maken we samen de verbinding tussen jouw essentie en jouw organisatie (identiteit, cultuur, doelen, en natuurlijk je functie en de collega’s om je heen)

Mogelijkheden in coaching
Coaching | Sugato | Coaching, Teamontwikkeling & Management Development
Secured By miniOrange